Villa Casa CañadaDeze uitstekende villa is gelegen op de grens van de prestigieuze urbanisatie van Monte de los Almendros in Salobreña.

 

Dit kustgebied, die bekend staat als Costa Tropical, doet echt zijn naam eer aan met meer dan 300 dagen zon per jaar.

 

Villa Casa Cañada is volledig gerenoveerd in de afgelopen maanden en biedt een prachtig accommodatie van zeer hoge kwaliteit.

 

De villa bestaat uit twee verdiepingen en is volledig voorzien van airconditioning en beschikt over vier slaapkamers, 2 tweepersoonskamers en 2 met twee bedden voor een persoon, allen met badkamer en-suite.

 

De woning beschikt over twee lounges, een op elke verdieping, een moderne keuken, een eigen zwembad en een prachtig uitzicht.


Het is een prachtige woning om een speciale vakantie door te brengen.

 

De toegang tot de villa is via grote poorten en een mooie patio die parkeerplek biedt voor twee auto's.

Bij binnenkomst spreekt het huis, met zijn neutrale tinten, meteen aan en voelt onmiddellijk gastvrij. Er zijn 2 tweepersoonskamers op dit niveau, toegankelijk vanuit de woon-eetkamer.

 

De eetkamer heeft zitplaatsen voor 8 personen, evenals een groot balkon voor de warme zomeravonden.

De nieuwe keuken, met granieten werkbladen, beschikt over alle moderne apparatuur. Er is een aparte wasruimte in het lagere niveau van de villa.

 

De trap vanuit de woonkamer leidt naar een tweede, rustgevende lounge, met toegang tot het zwembad en jacuzzi. De twee andere slaapkamers, beide met en-suite badkamers, bevinden zich op dit niveau.

 

De tuin en het zwembad zijn een genot, met een overdekt zitgedeelte dicht bij de villa, evenals een pergola waar je lekker kan eten in de schaduw.

 

Met een prachtig zwembad, in een geweldig omgeving, een jacuzzi en nog veel meer!

Afstanden:

  • Granada Airport: 97 km.
  • Málaga Airport: 100 km.
  • Granada stad: 68 km.
  • Malaga stad: 88 km.
  • Skistation Sierra Nevada: 95 km.
  • Golfbanen: 7 km.
  • Strand: 0,5 km.
  • Restaurant: 0,5 km.