Villa PalacioDeze ruime villa is fantasievol gemodelleerd en ingericht volgens traditionele Spaanse stijl.

 

Villa Palacio maakt volledig gebruik van een indrukwekkende positie, die een van de mooiste uitzichten in de omgeving biedt. Een luxe privé-retraite, maar met een gemakkelijke toegang tot de stranden en restaurants van Salobrena.

 

De ruime villa is afgewerkt in crème wassen en terracotta.

 

De ingang, via een eigen weg en automatische poort, is naar het strand georiënteerd. Als je de hoek omdraait levert Villa Palacio meteen een adembenemende uitzicht over de kustlijn en het omliggende platteland.

Bij het betreden van de villa is meteen duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan design en luxe.


De grote ramen en terrassen van de open lounge en eetgedeelte maken volledige genot van het uitzicht mogelijk. De verleidelijke glimp van de Middellandse Zee die volledig wordt geopenbaard vanaf het sociale middelpunt van het huis, de keuken.

 

Deze keuken is bedacht om zowel het binnen als het buiten eetgedeelte te bedienen. Zelfs het ontbijt bar geeft een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Zeer functioneel met glazen schuifdeuren die leiden tot de terrassen met uitzicht op het zwembad en de zee.

 

De 5 slaapkamers, elk met een eigen karakter, en vijf badkamers, kan de villa verblijf aan 10 gasten in een ruime en gracieuze stijl bieden. De grote slaapkamer is het toppunt van luxe, het is een ruime master-suite met uitzicht op het prachtige zwembad, het terras en de Salobrena kustlijn. Met “voor hem en haar” badkamers, een eigen lounge, en een groot balkon met penthouse panorama, heeft het een directe eigen toegang tot het zwembad.

 

Een dubbele slaapkamer met badkamer en-suite bevind zich op de begane grond, hier is ook een lounge voor meer veelzijdigheid. Tal van terrassen en balkons, zowel boven als beneden, hebben een eigen zitgedeelte, maar er is voldoende ruimte rondom het gebogen zwembad voor iedereen. Met 12 meter lengte en 2 meter diepte, is het zwembad groot genoeg voor een duik, baantjes trekken of, gewoon, van de zon te genieten met een hoge mate van privacy. Het heeft ook een grote gebogen ondiep gedeelte met zitplekken, ideaal om te ontspannen en af te koelen, en ligt op slechts een steenworp afstand van het terras van de keuken. Niet verwonderlijk dat dit de favoriete plek is van onze gasten!

 

Met Wi-Fi overal, internet en satelliettelevisie, is de sfeer is vriendelijk en gastvrij en geeft onmiddellijke het gevoel van ontspanning.

Afstanden:

  • Granada Airport: 97 km.
  • Málaga Airport: 100 km.
  • Granada stad: 68 km.
  • Malaga stad: 88 km.
  • Skistation Sierra Nevada: 95 km.
  • Golfbanen: 7 km.
  • Strand: 0,5 km.
  • Restaurant: 0,5 km.