Villa HelijoDeze volledig van warm en koude airconditioning voorziene  villa, heeft een eigen zwembad en een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Ingericht en uitgerust volgens een hoge standaard is het de perfecte plek voor een vakantie aan de Costa Tropical.

 

Het heeft 3 verdiepingen en een aantal terrassen, dus genoeg ruimte en comfort voor groepen van 6 personen.

 

De Costa Tropical is een zeer bijzonder gebied vanwege zijn natuurlijke schoonheid, ontzagwekkende uitzichten en de nabijheid van mooie badplaatsen, de Boheemse stad Granada, bergdorpjes, waar de tijd is stil gaan staan en de skipistes van de Sierra Nevada waar het mogelijk is om in de ochtend te skiën en in de middag van het strand te genieten.

 


Op loopafstand van deze mooie Villa is een gemeenschappelijke tennisbaan, voetbalveld, speeltuin en 2 gemeenschappelijke zwembaden, waaronder een zwembad voor kinderen. Wel ver genoeg om er geen geluidsoverlast van te ondervinden.

 

Villa Helijo is perfect voor personen met een beperkte mobiliteit. omdat de belangrijkste ruimtes gelijksvloer zijn; de woonkamer, een mooie slaapkamer, het zwembad en de terrassen bevinden zich allemaal op hetzelfde niveau.

 

Bij de ingang zijn er 2 grote terrassen die veel ruimte bieden voor kinderen om te spelen of om lekker te zonnebaden. Bij binnenkomst wordt je getroffen door de mooie blauwe muren die contrasteren met de aangepaste houten veranda van de trap en de Spaanse deuren. Deze villa is zeer uitnodigend en er is een mooie mix van hout en unieke stenen accenten waardoor er een zeer vriendelijk sfeer wordt bereikt.

 

Op dit niveau is er een tweepersoonsslaapkamer en een mooie badkamer. Er is een enorme eetkeuken, het hart van dit huis. De ruime woon en eetkamer beschikken over een grote flatscreentelevisie met meerdere talen, satelliettelevisie en een dvd. Er is toegang tot zwembad, terras en 2 overdekte veranda's vanaf zowel de eetkamer als de keuken.

 

De tweede verdieping telt nog 2 ruime tweepersoonsslaapkamers en een elegante badkamer met een grote, hogedruk inloopdouche.

Beneden is er nog een badkamer met een wasmachine.

 

Het privé zwembad heeft een Romeinse trap. Het ondiepe gedeelte is vrij ondiep, zodat het prima geschikt is voor jonge kinderen om te spelen. Er zijn zowel zonnige als schaduwrijke gebieden rond het zwembad, zodat comfort de hele dag wordt gegarandeerd!

Afstanden:

  • Granada Airport: 97 km.
  • Málaga Airport: 100 km.
  • Granada stad: 68 km.
  • Malaga stad: 88 km.
  • Skistation Sierra Nevada: 95 km.
  • Golfbanen: 7 km.
  • Strand: 0,5 km.
  • Restaurant: 0,5 km.